2017-2021 жылдары акрилнитрил мен стижгенде-даленде-осциллерде опвартсе трендтері ашылды.De prijsbeïnvloedende factoren kunnen natuurlijk niet los worden gezien van verschillende factoren zoals de kostenzijde, de aanbodzijde, de vraagzijde, enz.

 1648094462

 

Акрилнитрилді қолданудың негізгі аспектілері: костензижде (пропилен, аммиак), аанбодзийде (прижс ван акрилнитрил), акрилнитрилді қосу, акрилнитрилді қосу (дірілдеу, акрилнитрилді қосу, акрилнитрилді қосу. ide, экспорт көлемі).Uit de bovenstaande grafiek blijkt dat de correlatie tussen de kostenzijde en de prijs van acrylnitril hoog is, waarbij de correlatiecoëfficiënt tussen de belangrijkste grondstof, propyleen, en de prijs van acrylniflief10, ең алдымен, мысалы, gevolgd есік синтетикалық аммиак .Acrylamideproduktie және acrylonitrilprijzen hoog болып табылады, акрилонитрилприжзен акриламидте акрилонитрилприйзенің негізгі әсер етуші факторы бар.Het uitvoervolume van acrylnitril, dat van Groot belang is voor de markt, heeft een correlatiecoëfficiënt van 0,63 met de prijs van acrylnitril, hetgeen wijst op het toenemende effect van de uitvoervoer op de van de uitvoer op de van de uitvoer op devannense de vannibrendes. ecapaciteit voor акрилнитрил.

 Анализ van de ontwikkeling van de kosten van acrylnitril en Grondstoffen

 

Қосылған: Қытайдағы өнімде 11 акрилонитрил фабрикасы, Шандонг Крюгер және Шандонг Хайцзян жоғары ағынды хеббен geen шикізаты пропилен пропилені мен 80% пропилен өндірілді. көрнекті 2020 жылы. 2020 acrylonitril Zhejiang Petrochemische nieuwe қондырғылары гебруик сөздік геномында zullen naar verwachting, in combinatie met de volksgezondheid gebeurtenissen die van invloed zijn acrylonitril terminal De vraag naarjtrijs acrylonitril терминалында жұмыс істейді. yleen hield aan, en de prijs van acrylnitril en de Belangrijkste grondstof propyleen was eens omgekeerd, en de rentabiliteit van acrylnitrilfabrieken werd aanzienlijk gedrukt, en de steun aan de kostenzijde werd meer en meer duidelijk.Sinds 2021 is de binnenlandse en internationale steun voor de bevoorrading met acrylnitril aanzienlijk toegenomen en is de impact op de kosten in de loop van de tijd afgezwakt, terwijl de impact op de kosten naar verwachting de impact op de kosten in acrylnitril aanzienlijk vierde kwartaal .

 Төменгі ағынды тұтынуды кептіретін акрилонитрил өнімдері

 

Wat de fundamentele factoren op het gebied van vraag en aanbod betreft, blijkt uit de analyze van de correlatie tussen de produktie van elk produkt en de prijzen van acrylnitril dat de correlatie tussen acrylnitril zelf en de produkklevan de produkklevan betreft betreft. k геринг болып табылады .De reden hiervoor - бұл акрилнитрилдің негізгі факторы болып табылады.

 

2017 жылы Acrylonitrilfabriek және Qilu Petrochemical геслотен және акрилонитрилді саусақпен жұмыс істеді.Hoewel vanaf 2018 130.000 тонна ван Шандун Хайцзян, 260.000 тонна ван Цзянсу Србанг II, 260.000 тонна ван Чжэцзян мұнай-химия фазасы I және 260.000 тонна ван Чжэцзян мұнай-химия фазасы II фазасы, тығыздығы жоғары. in verschillende jaren echter van tijd tot tijd andere sluitingen van fabrieken voor voor grote reparaties, in combinatie met overmacht aan buitenlandse acrylnitril en andere omstandigheden, zodat de aanbodzijde van de fabriek een zwaardere stempel drukte op de acrylnitrilvannt de geprijde uapriot de acrylnitril gepriojde gevens De correlatie met de verschillende fundamentele factoren қартаюда.

 

Қараша-желтоқсан айларында zal de stroomafwaartse vraag naar acrylprodukten het laagseizoen ingaan, terwijl de belasting van sommige acrylamidefabrieken zich enigszins heeft hersteld, maar er wordt nog steeds verwachrillenf ingaan геном.
Bovendien wordt verwacht dat, nu de binnenlandse acrylnitrilcapaciteit vrijkomt, de uitvoer zal blijven toenemen және DAT де экспорттықрааг ook een aanzienlijke invloed zal hebben op de binnenlandse acrylnitrilprijzen.

 

Wat de prijsontwikkeling van acrylnitril 2022 Betreft, Wordt Nog Steeds Verwacht Dat Dat 2022 850.000 тонна жаңа сыйымдылығы бар.2022 жылы ABS-productiecapaciteit naar verwachting versnellen, waarbij naar verwachting meer және 3 miljoen ton nieuwe capaciteit in gebruik zal worden геномы, hoewel het acrylnitrilverbruik met meer meer meer 00.00.00.Aangezien de nieuwe ab-cackeite naar tweede helft and gang gang gang gang gang gang zal gang zal de eChter gan de eChter get De De De De De Prijsenele of de prijsmare zo hoog zijn als 2021 ж.


Жіберу уақыты: 24 наурыз 2022 ж