Sinds maart hebben zich in vele delen van het land nieuwe kronen voorgedaan, waarbij Shanghai en de sluitingen in de steden langer hebben geduurd, zodat er ernstige gevolgen de zijnitej envoorgedaan, waarbij Shanghai en de sluitingen .Шанхайдағы Цзилинь аймағындағы Қытай автоиндустриясы белгілі автофабрикантенмен кездесті.

Als gevolg van de epidemie zijn de autoproductie en -verkoop сәуір айында sterk gedaald.Сәуірде 1,042 миллионнан астам ұлттық нарықтағы персоналдың жұмысы аяқталды, ал 35,5% және 34,0% жоғары болды.Сәуірде ұлттық өнім 969.000 адамға жетті, бұл 41,1% және 46,8% жоғары болды.

Nadat Shanghai eind maart een gesloten controle was ingevoerd, kwamen de meeste OEM's op de eerste door Shanghai aangekondigde “witte lijst” om het werk en de de productie te hervatten, en hervatten zij geleidelijk hun productie.Als gevolg van logistieke en vervoersproblemen, de levering van onderdelen en personeelstekorten werkten sommige fabrieken zelfs және hervatting van hun werkzaamheden nog steeds op minder және 50% эпидемияға дейінгі сыйымдылық.

Autoproductie en -verkoop waren laag, zodat ook de vraag naar banden daalde.Uit de gegevens blijkt dat het aantal nieuwe banden in China in aur ook aanzienlijk is gedaald ten opzichte van dezelfde maand een jaar eerder, waarbij het aantal nieuwe banden van volledig staal met bijnazichte 30% is gedaald eerder eerder. .Het gebrek aan vraagondersteuning voor banden leidde uiteindelijk tot een zwakke omzet op de markt voor synthetisch резеңке, waarbij de voorraadniveaus bleven stijgen, zodat de prijzen voor styreenbutadieenrubdanziald.Сәуірде 1502-резеңке резеңкеден жасалған бұйымдар тоннасына 1,200 юань болды.

 

Резеңке веркоопграфиек

Terwijl de Grondstoffenprijzen in dezelfde periode op een hoog niveau bleven, werden de winsten van synthetisch rubber Verder gedrukt, waarbij de verliezen bij SBR bijzonder groot waren.Sommige particuliere styreenbutadieenrubberfabrieken zeiden Dat op korte termijn of blijven де теріс зиянкестер, Maar ook Kunnen stoppen met het onderhoudsplan.
Оост-Қытайдағы резервуардың бағасы тоннасына 7 миллион 9,600 юань, тоннасына 10,650 юань, 28 жылда бір тоннаға дейін 10% болды.

 

Butadieen prijzen
Автокөлік секторының гетроффен есіктері бір-біріне сәйкес келеді, сонымен қатар Жапониядағы және Кореядағы төмен ағынмен жабылады.Vergelijking жылы RMB-prijzen voor butadieen Waren de binnenlandse CFR Noordoost-Aziatische USD-prijzen steviger en de omgekeerde RMB USD-marge sinds maart Verder toegenomen болып табылады.

 

Butadien Wisselkoers

*Butadieen CFR Noordoost-Azië Omzettingsprijs RMB = CFR Noordoost-Azië * wisselkoers * 1,02 * 1,13

 

Қытай юанының құнсыздануын жоғары бағалады.Volgens de statisticeken zijn er nu zeven zendingen verhandeld van қытайлық экспорттаушылардың сәуір-мей zijn geladen өледі.

 

De downstream-vraag naar butadieen kan blijven dalen totdat de binnenlandse epidemie verbetert en de productie en de beddrijfsorder, en het aanbod van de automobielindustrie aanzienlijk verbetert, en de Chinese butadieenexport kan verder toenemen naarmakesian destars.


Хабарлама уақыты: 2022 жылдың 12 мамыры